Σελίδες

Ετυμολογία/Etymology

react : αντιδρώ = τηρώ αρνητική θέση, ενεργώ με αντίθετο τρόπο, ενταντιώνομαι --> συμπεριφέρομαι θετικά ή αρνητικά σε κάποιο ερέθισμα
reaction : αντίδραση = το αποτέλεσμα μιας ενέργειας / δράσης / εναντίωσης


Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

"ΒΟΜΒΑ" με Τσουκάλη από την ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Δημητρίου



























Από μπαμ σε μπαμ φέτος ο Τσουκάλης!
Μετά την αποχώρησή του από τον Α.Ο. Τραχώνων για προσωπικούς του λόγους, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην πολλά υποσχόμενη για την φετινή σεζόν Θύελλα Αγ. Δημητρίου!


ρεπορτάζ από τον Μιχάλη Γρηγοράκη! 



Ο 28χρονος Μεσσήνιος της διασποράς…έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Μετεώρων και μετά από ένα  καυτό καλοκαίρι διαπραγματεύσεων με πολλές ομάδες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Θύελλα Αγ.Δημητρίου!
 Από κει και πέρα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έδειξαν αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών της χώρας μας μεταξύ των οποίων και η Μαύρη Θύελλα.
















Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι ο κοντόσωμος μεσοαμυντικός, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, στη συνέχεια επί προεδρίας Σταύρου Παπαδόπουλου μετακόμισε στο ΠΟΚ, ακολούθησε η ένταξή του στην Μαύρη Θύελλα, αλλά φόρεσε και την φανέλα αρκετών ομάδων όπως ο Άγιος Δημήτριος, ο Κεραυνός Κερατέας, ο Α.Ο. Μετεώρων, ο Μεσσηνιακός, η Θήβα, η Παναχα'ι'κή,  κ.α.








Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο! 
Δείτε στο VIDEO φάσεις από παλαιότερες στιγμές του Β.Τσουκάλη και του Θ .Τσακόγιωργα που μετά από τον ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ , ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τώρα ειναι και πάλι μαζί στην ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!




2 σχόλια: