Σελίδες

Ετυμολογία/Etymology

react : αντιδρώ = τηρώ αρνητική θέση, ενεργώ με αντίθετο τρόπο, ενταντιώνομαι --> συμπεριφέρομαι θετικά ή αρνητικά σε κάποιο ερέθισμα
reaction : αντίδραση = το αποτέλεσμα μιας ενέργειας / δράσης / εναντίωσης


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πάνω από 70 δισεκατομμύρια δολλάρια η περιουσία της οικογένειας Μουμπάρακ More than 70 billion dollars to the family fortune Mubarak






Ο φίλος και σύμμαχος της οικογένειας Παπανδρέου έχει σκορπίσει σε λογαριασμούς όλου του πλανήτη αμύθητα ποσά.


Την ώρα που ο λαός της Αιγύπτου πεινάει και στερείται βασικά και στοιχειώδη αγαθά, η οικογένεια Μουμπάρακ έχει υπό τον έλεγχό της περουσία που υπολογίζεται πάνω από 70 δισεκατομμύρια δολλάρια Η.Π.Α.

Η οικογένεια έχει επενδύσει εκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε διάφορα χρηματοπιστωτικά προγράμματα, με τα κέρδη να φυγαδεύονται σε off shore εταιρείες και λογαριασμούς. Πολλές από τις off shore εταιρείες έχουν έδρα στην Κύπρο.

Έχει επίσης ακίνητη περιουσία τεράστιας αξίας στις πιο ακριβές περιοχές του πλανήτη, στις Η.Π.Α., στην Αγγλία και σε θέρετρα ανά τον κόσμο.

Και οι δύο γιοί του Μουμπάρακ είναι δισεκατομμυριούχοι με τα λεφτά που έχει καταχραστεί ο πατέρας τους από την Αίγυπτο και εδώ και πολλά χρόνια παριστάνουν τους επιτυχημένους "συμβούλους επενδύσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου