Σελίδες

Ετυμολογία/Etymology

react : αντιδρώ = τηρώ αρνητική θέση, ενεργώ με αντίθετο τρόπο, ενταντιώνομαι --> συμπεριφέρομαι θετικά ή αρνητικά σε κάποιο ερέθισμα
reaction : αντίδραση = το αποτέλεσμα μιας ενέργειας / δράσης / εναντίωσης


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

O "ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟΣ" ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΙΝΓΚ

Δίχως πολλά σχόλια...
Μίλησαν οι... γροθιές 
του Παύλου THE DIAMOND Καπώνη... 





Με ένα λευκό σορτς και ένα t-shirt, δίχως φρου φρου και αρώματα,  ο δάσκαλος βγήκε στο στάδιο για να διεκδικήσει έναν τίτλο που είτε τον είχε είτε δεν τον είχε... δεν θα ίδρωνε το αυτί του, ούτε θα άλλαζε για εκείνον κάτι! Μια ζώνη που απλά μέχρι τώρα δεν είχε διεκδικήσει γιατί δεν τον έκαιγε το show...


Θριαμβευτής με ψηλά το κεφάλι και έχοντας "κλείσει" στόματα τα οποία είχαν ανοίξει πολύ καιρό πριν... έφυγε ο Παύλος Diamond Καπώνης. Μετά από μια μάχη η οποία διεξήχθη σε 5 γύρους των 3λεπτών, ο Παύλος THE DIAMOND Καπώνης, όπως όλα έδειξαν κέρδισε , με τις κατάλληλες κινήσεις τον Σταμάτη Μπιτάκο και του πήρε με διαφορά τον τίτλο του "βασιλιά των ρίνγκ" καθώς επίσης φόρεσε 2 ζώνες τη WAKO HELLAS και τη νεοσύστατη NO LIMITS BELT. 



Το στάδιο "μύριζε" αδρεναλίνη. Tο κλίμα ήταν όντως ηλεκτρισμένο... Οι δηλώσεις και τα promo video "δυνατές, πολλές και ποικίλες". Η διοργάνωση άρτια, εντυπωσιακή και άφησε σε όλους για γλυκιά ευχαρίστηση . Οι αθλητές ένας προς ένα!   "Θα γίνει μάχη μεγάλη σίγουρα... Θα πάρει φωτιά το ρινγκ..." Πραγματικά ήταν ένας από τους απολαυστικότερους αγώνες που έχουμε παρακολουθήσει. 

Πάνω από 3000 φίλοι των πολεμικών τεχνών και του Muay Thai παρακολούθησαν τις συγκλονιστικές μάχες με πλούσιο θέαμα στην 13η διοργάνωση του NO LIMITS.   
Η Μαριάννα Καλέργη η αμαζόνα της σχολής πολεμικών τεχνών του Παύλου Καπώνη DIAMOND CAMP... άφησε με τα στόματα "ανοιχτά"... γυναίκες και άντρες που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Η είσοδος της 19άχρονης DIAMOND LADY χαρακτηρίστηκε ως μια από τις εντυπωσιακότατες εισόδους που έχουν πραγματοποιήσει αθλήτριες (περπάτησε στο catwalk του NO LIMITS, χόρεψε sexy στέλνοντας χαμόγελα και φιλιά και μπήκε στο ρινγκ με τον Ταϊλανδέζικο χορό του MUAY THAI). Η επίδοση της φυσικά πάνω στον ρινγκ; Δίχως να κουραστεί ιδιαίτερα με τις οδηγίες των προπονητών της (Ελλήνων και Ταϊλανδών), συγκεντρωμένη στον αγώνα και όχι στη νίκη, με το αθλητικό πνεύμα να την πλημμυρίζει έδωσε "λίγο" από τον καλύτερό της εαυτό και αναδείχθηκε ομόφωνα νικήτρια απέναντι στην αντίπαλό της Αλεξία Θεοδωρακοπούλου

Νίκες νόκ άουτ πήραν οιMariellino, Γκερέκος, Κωνσταντελόπουλος και Αλοφογιάννης στα undercard ματς της βραδιάς. Μεταξύ Στάθη Μπένοφ και Φλόριαν Μάρκου οι κριτές έδωσαν την νίκη στον ΤΝΤ. Ενώ ο Αλέξης Σύρος , ο "Διάδοχος" όπως τον χαρακτηρίζουν του Σταμάτη Μπιτάκου, νίκησε στα σημεία τον Κώστα Νικολαίδη σε ένα μάτς με πολύ ένταση, άσχημους χαρακτηρισμούς και "συγνώμες". 

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές, ο STAM THE SHOWMAN μέχρι και χθες το βράδυ βρίσκονταν σε γνωστό νοσοκομείο της ΑΘήνας. Ενώ κάποιοι (λίγο περισσότερο κουτσομπόλιδες-δεν υιοθετούμε την είδηση) είπαν πως ο αθλητής δεν θέλησε να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο μετά τον αγώνα στο νοσοκομείο για να μην χαλάσει το profile και η φήμη του "άγριου", έτσι υπέγραψε να να βγει με ψηλά το κεφάλι όπως και μπήκε στο γήπεδο για να ... κατατροπώσει τον Καπώνη.  Τώρα ο αθλητής αναρρώνει από το παιχνίδι του Σαββάτου και όλοι του ευχόμαστε περαστικά γιατί πάνω από όλα (πέρα από κάθε νίκη/κουτσομπολιό ή σχόλιο) προέχει η υγεία του κάθε μαχητή!

ΠΗΓΗ: glystrida.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου