Σελίδες

Ετυμολογία/Etymology

react : αντιδρώ = τηρώ αρνητική θέση, ενεργώ με αντίθετο τρόπο, ενταντιώνομαι --> συμπεριφέρομαι θετικά ή αρνητικά σε κάποιο ερέθισμα
reaction : αντίδραση = το αποτέλεσμα μιας ενέργειας / δράσης / εναντίωσης


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τετράμηνο «ΦΩΤΙΑ» για τους λάτρεις των Μαχητικών Αθλημάτων

20100323OAKA3













Οι μήνες που ακολουθούν θα κρατήσουν σε εγρήγορση όλους όσους συμμετέχουν ή παρακολουθούν τα δυναμικά αθλήματα. Η αρχή γίνεται τον Φεβρουάριο όπου δεσπόζουν 3 μεγάλες διασυλλογικές συναντήσεις Kick Boxing, όπου δεσπόζει το Παγκόσμιο Κύπελλο της WAKO “ATHENS CHALLENGE”

που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΠΟΚ στις 5&6 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι. Ακολουθούν η πρώτη αγωνιστική του JOYA CUP στο Γαλάτσι  στις 19&20, και την ίδια μέρα στην Νικήτη Χαλκιδικής διασυλλογικοί αγώνες σε όλα τα στυλ της ΠΟΚ.

Τον Μάρτιο ξεκινούν και οι αγώνες επίλεκτων αθλητών.  Στις 12 Μαρτίου στο ΣΕΦ το IRONCHALLENGE με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέφει δυναμικά  με την στήριξη του ΑΝΤ1, OPEN FREE STYLE TOURNAMENT 12&13 στο Περιστέρι με αγώνες και φεστιβάλ μαχητικών αθλημάτων από τον Δημήτρη Κατσιάρα. Στις 19&20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες για την Kick Boxing Premier League αλλά και διασυλλογικοί της ΠΟΚ, ενώ στις 25 του μήνα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του TAE KWON DO στο Φάληρο,  διοργανώνονται αγώνες ΜΜΑ, σε οκτάγωνο κλουβί, από την GFC Promotions και τον Γιώργο Βεντούρα, υπό την αιγίδα της ΕΟΠΥΜΥ.
Τον Απρίλιο ανοίγει την αυλαία στι 2 του μηνός, η Γωγώ Μπιτάκου με το μακροβιότερο show Kick Boxing, το NO LIMITS 13 στο κλειστό Ολυμπιακό γήπεδο Άνω Λιοσίων, και την ακριβώς επόμενη εβδομάδα (10 του μήνα) η μεγάλη διοργάνωση της Χαλκίδας από τον Τάσο Τσάλα, GLADIATORS NIGHT, με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ολλανδών αθλητών του Andre Manaart, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και σεμινάριο μια ημέρα νωρίτερα.
Τον Μάιο τέλος δεσπόζουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΠΟΚ όπου αναμένονται συμμετοχές ρεκόρ, και θα αποτελέσουν παράλληλα την πρόκριση για την κατάρτιση της Εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της WAKO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου