Σελίδες

Ετυμολογία/Etymology

react : αντιδρώ = τηρώ αρνητική θέση, ενεργώ με αντίθετο τρόπο, ενταντιώνομαι --> συμπεριφέρομαι θετικά ή αρνητικά σε κάποιο ερέθισμα
reaction : αντίδραση = το αποτέλεσμα μιας ενέργειας / δράσης / εναντίωσης


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ LIFEEDITE ΣΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ" LIFEEDITE IN THE "THEATRE OF PANIC"

ΤΟ LIFEEDITE κατεβαινει τα σκαλοπατια του BETON 7 για να συναντησει τι θεατρικη ομαδα "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ", τους υποδεχτηκαν με αγαπη και ανοιξαν την καρδια τους μπροστα στο φακο.











Το έργο Φάντο και Λις του Ισπανού συγγραφέα, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ποιητήFernando Arrabal παρουσιάζει από τις 3 Δεκέμβρη, η Ομάδα Τέχνης Θέατρο του Πανικού. Πέντε ηθοποιοί, τρεις μουσικοί και μια κούκλα, καλούν τους θεατές σε μια καταιγιστική γιορτή αισθήσεων στο Beton7.
Το έργο: Ο Φάντο κουβαλά την παράλυτη Λις στο δρόμο για την αιώνια ευτυχία. Στην πορεία τους συναντούν τους «τρεις ανθρώπους με την ομπρέλα», Μιτάρο, Ναμούρ και Τόσο, οι οποίοι επίσης αναζητούν το δικό τους «τέλος». Σταδιακά, το όνειρο και η πραγματικότητα, η αλήθεια και το ψέμα, η ποίηση και ο ερωτισμός, η ιεροσυλία και το ιερό, δένονται με τον πιο απλό τρόπο σ' αυτή τη γιορτή, σ' αυτό το τελετουργικό του Πανικού. Το θέατρο του Arrabal εκφράζει μέσα σ' όλες τις περιστροφές του έργου του, το χάος και την αβεβαιότητα της ζωής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου